,

A la Gamescom, “the Heart of the Game”, de Colònia

IMG_2999

Hem pogut assitir, representant la consultora Esportia,  a la fira de la Gamescom que, en el seu desè aniversari, ha arribat als 370.000 visitants, 15 mil més que en la seva edició anterior. Un dels assistents va ser José Guirao, ministre de Cultura i Esport, ja que Espanya ha estat el país convidat.

La Gamescom és l’esdeveniment de videojocs de major importància a nivell europeu i un dels més importants a nivell mundial, al costat del E3 de Los Angeles o el Tokyo Game Show. El lema d’aquest any, “la Diversitat guanya”, ha tingut com a exemple les xifres de tancament amb visitants de més de 114 països, dels quals 30 mil han estat professionals del negoci del gaming.

“The Heart of Gaming” ha bategat amb força i s’ha convertit com cada any en una marea de gent jove, desitjosa de provar les novetats del sector.

Fer negocis, jugar, comprar marxandatge dels teus videojocs favorits i deixar-se portar per l’experiència visual de les grans pantalles han estat l’objecte de quatre dies plens de bits que tornaran a repetir-se a partir del 20 d’agost de 2019. Save the date!