El networking i la consultoria internacional, amb la Xina i Singapur com a països de desenvolupament d’oportunitats, han format part del meu dia a dia. Xina especialment. En partnership amb Migo Group Consultancy ( abans BusinessChina) varem portar les relacions empresarials durant l’Expo de Shanghai el 2010, havent connectat Barcelona amb més de 400 empreses durant els 6 mesos d’exposició Universal. També hem portat a terme operacions d’inversió en diferents sectors: energies renovables, nanotecnologia, immobiliària.

També des del 2015, en què l’actual president Xi Jinping va promoure el desenvolupament del futbol a Xina, hem estat portant a terme projectes orientats a millorar la qualitat del futbol al gegant Asiàtic. L’escola del Barça de Qingdao, la primera desenvolupada a Xina per part del club blaugrana, el fitxatge dels equips d’entrenadors del Qingdao Huang Hai i del Greentown Hangzhou o la promoció de tornejos de futbol juvenil internacionals a Xina són alguns exemples.

També ocupo temps en projectes de comunicació i MK que em permeten mantenir-me molt activa en tot el que te a veure amb la redacció i la creativitat. He estat treballant en patrocinis i publicitat de captació de clients així com en àrees comercials.

Treballar en sectors molt diferents és un exercici que manté la ment en forma i ajuda a millorar els processos d’aprenentatge. També he pogut comprovar sovint que augmenta la velocitat de resposta a l’hora de “connectar” oportunitats amb cercadors d’oportunitats.