A vegades tinc la sensació d’estar vivint  tres vides en una per la gran quantitat d’experiències acumulades. Els més de 25 anys treballant com a periodista de premsa, ràdio i televisió, en un món tant apassionant com el del futbol, m’han permès viatjar i conèixer gent de totes les condicions i m’han servit per adquirir una dinàmica de treball que et prepara, com cap altra, pel networking. El periodista ha de saber fer contactes, mantenir-los, comunicar… Totes aquestes són habilitats imprescindibles en el món del business networking.

A més de fer de periodista, des de fa anys desenvolupo feines de MK, vendes i comunicació corporativa. El contacte amb el món de la publicitat, l’sponsoring, les relacions externes, així com la presència a events i fires internacionals, han acabat de modelar el meu perfil professional.

Treballo com a consultora freelance per molts i diferents projectes i se’m fa difícil definir com és el meu dia a dia professional. Per això, quan em pregunten a què em dedico, em ve a la ment la mateixa qüestió: ” per on començo? “Si  ho hagués d’explicar amb poques paraules diria: “Amb qui vols parlar?, on vols arribar? Anem-hi junts, t’hi porto”.

perfilcamisablanca còpia